Feestje vieren?

Dat kan! Wij versieren een speciaal deel van het café met slingers, vlaggen, ballonnen en we verzorgen de taarten, hapjes en drankjes. Ook kunnen de kindjes yupcakes versieren, pizza bakken, dierenmaskers knutselen, of een andere leuke activiteit van het feestmenu doen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de jarige meenemen, een zorgeloos feestje vieren en met een blij feestvarkentje weer naar huis.

Je kunt met maximaal 30 personen, inclusief kinderen, je feestje vieren. Van 10.00-13.00 met koffie en taart of van 14.00-17.00 met een gezellige borrel en hapjes.

We hebben een speciaal feestmenu waaruit je lekkere dingen kunt kiezen. Maar daarnaast ben je ook vrij om van de gewone menukaart te bestellen. De bestelling van het feestmenu willen we graag 1 week van tevoren weten.

De kosten voor het feestje bedragen €35 voor de huur en reservering, plus natuurlijk de afgenomen consumpties en activiteiten. Je kunt tot een week van te voren het feestje kosteloos annuleren, daarna wordt er €35 in rekening gebracht.

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Als je toch een eigen taart wilt meenemen, dan brengen wij daar €20 voor in rekening.

Reserveren? Stuur een mailtje naar info@suikertantescafe.nl